巨鸭-找搭子去哪儿都行 dla iPhone

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Znajdź towarzyszy społecznych za pomocą aplikacji 巨鸭

巨鸭-找搭子去哪儿都行 to aplikacja społecznościowa zaprojektowana dla użytkowników iPhone'a, którzy szukają towarzystwa do różnych aktywności. Aplikacja umożliwia użytkownikom łączenie się z osobami o podobnych zainteresowaniach, ułatwiając możliwości angażowania się w takie aktywności jak jedzenie, fotografia, sport i inne. Użytkownicy mogą zamieszczać prośby o towarzyszy lub dołączać do aktywności inicjowanych przez innych, co ułatwia poznawanie nowych ludzi i cieszenie się wspólnymi doświadczeniami.

Platforma kładzie nacisk na bezpieczeństwo i zaufanie, wymagając weryfikacji prawdziwego imienia dla użytkowników, którzy chcą inicjować lub uczestniczyć w wydarzeniach. Z różnorodnym zakresem dostępnych aktywności, w tym przygodami na świeżym powietrzu, wyjściami do kina i sesjami gier, 巨鸭 zapewnia kompleksowe rozwiązanie dla tych, którzy chcą nawiązywać kontakty towarzyskie i odkrywać nowe zainteresowania z osobami o podobnych poglądach.

Program jest dostępny w innych językach

巨鸭-找搭子去哪儿都行 dla iPhone

• Darmowa

• Po Polski
  • V 1.1.9
  • 4.6

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o 巨鸭-找搭子去哪儿都行

Czy próbowałeś 巨鸭-找搭子去哪儿都行? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!